Είναι ωραίο να έχεις κολλητό φίλο, άλλου φύλλου.

Ένα από τα πράματα που έχω καταλάβει το τελευταίο καιρό είναι πως είναι ωραίο να έχεις κολλητή φίλη. Αρχίζεις να μαθαίνεις πως σκέφτονται τα κορίτσια ενώ παράλληλα βελτιώνεσαι και εσύ σαν άνθρωπος. 
Τα αγόρια διαφέρουμε κατά πολύ από το κορίτσια. Είμαστε βρόμικοι, αυθόρμητοι, χύμα, ακατάστατοι, τεμπέληδες και δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας και να συντηρήσουμε ένα σπίτι χωρίς youtube tutorials. 
Τα κορίτσια από την άλλη είναι εντελώς διαφορετικά λες και ήρθαν από άλλον πλανήτη, μυρίζουν συνεχώς υπέροχα, σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά τα γεγονότα και τι θα πουν και τι θα κάνουν, είναι πολύ οργανωμένα και υπεύθυνα και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. 
Ενώ εμείς μπορούμε μέχρι δύο πράγματα, οι κοπέλες μπορούν να κάνουν ίσως και 15 πράγματα ταυτόχρονα και να είναι όλα στην εν τέλεια!
Οι κοπέλες, επίσης, διακρίνονται για την ευαισθησία, τη χάρη, την ομορφιά, τις ικανότητες στη μαγειρική. 


Κάνοντας πολύ παρέα με κορίτσια, λοιπόν, αρχίζεις εκτός από το να καταλαβαίνεις τον παράξενο, δίχως νόημα τρόπο που σκέφτονται, να προσέχεις τον εαυτό σου, να πλένεσαι συχνότερα, να προσέχεις παραπάνω τι κάνεις και τι λες και να γίνεσαι και εσύ λίγο πιο ευαίσθητος. Αλλά το βασικότερο όλων, αρχίζεις να προσέχεις και το σπίτι που μένεις. Το σπίτι όπου ο μοναδικός κανόνας που έχει είναι πως αν βρομίσει τόσο πολύ που είναι επικίνδυνος για την υγεία σου, το πετάς και παίρνεις άλλο.
Τελικά, αυτός ο κανόνας παύει να ισχύει και παίρνει μπρος η ηλεκτρική σκούπα, η ηλεκτρική και όλα τα προϊόντα μιας χρήσης που κάνουν τη ζωή σου εύκολη. 

Αν είσαι κοπέλα, όμως, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο να ξέρεις πως και εσύ αποκτάς καλά στοιχεία από μας. Αρχικά σταματάς να υπεραναλύεις τα πάντα και να τα κάνεις όλα να φαίνονται πιο δύσκολα από ότι είναι, σταματάς επίσης να γκρινιάζεις τόσο πολύ και να βάφεσαι συνέχεια λες και είσαι Θεσσαλονικιά. Αποκτάς θάρρος και τσαμπουκά που ως τώρα σου έλλειπε και μαθαίνεις σιγά, σιγά να αντιμετωπίζεις το κόσμο. 

Φυσικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχεις ήδη αν έχεις μεγαλύτερα αδέρφια άλλου φύλλου. Τα αδέρφια διαφορετικού φύλλου μπορούν να σου προσφέρουν τις ίδιες χαρές και εμπειρίες με εκείνους τους φίλους. 

  

Σχόλια