Η προσωπική ζωή είναι συνδεδεμένη με το facebook

Έχεις προσέξει ότι όλη μας η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το facebook; Θες παράδειγμα; Οκ, η ενημέρωση, τα παιχνίδια, η επικοινωνία, μερικές από τις γνωριμίες μας, οι αναμνήσεις μέσα από τις φωτογραφίες μας οι οποίες είναι οργανωμένες σε φακέλους, η εργασία μας, μερικές φορές ακόμη και οι αγορές. Μόνο που το facebook όπως και το διαδίκτυο γενικότερα προβάλει την ιδανική ζωή, η ποία διαφέρει από την πραγματικότητα, ο καθένας είναι αυτό που θέλει και όλα γίνονται πιο απλά.

Προσπάθησε ότι κάνεις μέσα από το ίντερνετ, να το κάνεις και στον πραγματικό κόσμο και θα σε περάσουν για τρελό!
Προσπάθησε να κάνεις φίλους έξω από το facebook με τους ίδιους όρους. Κάθε μέρα περπάτα στο δρόμο και λέγε στους περαστικούς τι έφαγες, πως νιώθεις αυτή τη στιγμή, τι έκανες το προηγούμενο βράδυ, τι θα κάνεις αργότερα και με ποιον. Επίσης, δώσε τους φωτογραφίες με την οικογένεια σου, το σκύλο σου και τον εαυτό σου που απεικονίζεται να κάνει δουλειές στο κήπο, να ποτίζει τα λουλούδια, να στέκεται μπροστά από τις λάμπες της ΔΕΗ, να οδηγάει γύρω από τη πόλη, να τρώει και να κάνει ότι κάνει ο καθένας κάθε μέρα. Επίσης άκουγε τις συζητήσεις των άλλων, σκούντα τους και πες τους ότι σου αρέσουν. Να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει ακριβώς σαν το φμπ! Θα έχεις από το πρώτο κιόλας καιρό 4 ακόλουθους, 2 αστυνομικούς, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και έναν ψυχίατρο!

Και πως ξέρεις με ποιον μιλάς; Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει μια φωτογραφία κάποιου γνωστού σου και να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ.

Σχόλια