Μπλογκ αφιερωμένο στις κοπέλες

Αυτό το αρθράκι θα είναι για όλες αυτές τις κοπέλες που αλητεύουν κάνοντας βόλτες στο μυαλό μας. Για όλα αυτά τα μοναδικά κοράσια που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Αλλά εγώ θα γράψω κάτι γενικό.

Η γυναίκα φίλε μου είναι κάτι πολύ παράξενο. Όλα στον πλανήτη γη είναι απλά εκτός από αυτήν. Θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη, πως ήρθε εδώ για να μας κάνει κουμάντο και εδώ που τα λέμε μας κάνει. Νομίζουμε ότι κάνουμε εμείς ότι θέλουμε ενώ στην πραγματικότητα επηρεαζόμαστε από αυτήν. Αυτή είναι και η δύναμη της. 
Οπότε δεν είναι άνθρωπος. Είναι κάτι άλλο. Σε αυτό το μπλογκ θα την αποκαλέσουμε θηλυκό ων.
Αυτό το θηλυκό ων, διακρίνεται για την ομορφιά, τη μυρωδιά, τη χάρη, την άνεση και τον τρόπο που έχει να τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα από ότι είναι. Μέχρι και το περπάτημα το κάνει να φαίνεται ευκολότερο. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που τις ξεχωρίσει είναι ότι είναι ευαίσθητες και αβοήθητες αλλά ταυτόχρονα τόσο ανεξάρτητες και δεν έχουν κανέναν ανάγκη. 

Ύστερα, μια άλλη υπερδύναμη που έχουν είναι το χαμόγελο τους. Αυτό το χαμόγελο μπορεί να φυλακίσει όλους τους άνδρες του κόσμου. Μπορεί να αιχμαλωτίσει το βλέμμα σου. Τόσο όμορφο και μαγικό που άμα σε κοιτάει στα μάτια και σου χαμογελάει μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Το χαμόγελο, όμως, δεν θα έκανε τίποτα χωρίς τον συνδυασμό με τα μάτια. Δεν έχει σημασία το χρώμα. Είτε είναι γαλάζια, είτε καστανά, είτε μαύρα αυτά τα διαμαντάκια έχουν πολύ δύναμη. Μπορούν να υπνωτίσουν, να σου υποσχεθούν απόλαυση και ευτυχία αλλά κυρίως να σε μαγέψουν και να σε κάνουν να τα σκέφτεσαι συνέχεια. 

Και φυσικά δεν ξεχνώ την γκρίνια. ΩΩΩ ναι. Αυτή η γκρίνια που είτε το πιστεύεις, είτε όχι όσο μας ενοχλεί, άλλο τόσο δεν μπορούμε χωρίς αυτήν. 

Και λάμπουν σαν τα διαμάντια που βλέπουμε στις βιτρίνες των μαγαζιών. Δεν ξέρω για αυτό. Ίσως να φταίει ο ήλιος. Περπατούν ανάμεσα μας και ξέρουν πως να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Δεν υπάρχει λογική πάνω σε αυτό, αλλά όπως είπαμε τα κορίτσια δεν είναι άνθρωποι, είναι μαγικά θηλυκά όντα από άλλον πλανήτη. 




Σχόλια